Згодна русокоса влезе во продавница- ни на крај памет не го очекуваше ова од продавачот…

Згодна русокоса влезе во продавница- ни на крај памет не го очекуваше ова од продавачот…

Во следното видео може да видите една преубава и згодна русокоса која влезе во продавница за пијалаци и зема една лименка, па ја плати со својата картичка и тргна да си оди.

Веројатно помисли дека продавачот ќе биде заслепен од нејзиното деколте.

Меѓутоа не се ни надеваше дека продавачот ја „прочитал“ и сфатил за што се работи.

Кога тргна да си оди вратата беше заклучена, а продавачот ја натера да ја испразни чантата.

https://www.youtube.com/watch?v=Mpxr7Rc0ycQ&feature=emb_title

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.