ДРОНОВИ ГО КРЕВААТ КАМИНОТ НА SCANIA

ДРОНОВИ ГО КРЕВААТ КАМИНОТ НА SCANIA

Во видеото на кое се гледа како дронови го креваат камионот Scania S410, па го носат над булеварите во градот, а потоа го спуштаат на писта.

Видеото е креирано со помош на дигитална технологија затоа што денешните дронови не можат да подигнат камион кој тежи 10 тона, а и властите не би допуштиле ваков експеримент.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.