Сакала малку свеж воздух, па ја отворила вратата

Сакала малку свеж воздух, па ја отворила вратата

Инцидентот се случил во патничкиот авион на „Сиамен Ер“ кој се подготвувал да полета од Вухан, главен град на провинцијата Хубеј во централна Кина, кон Ланджу на северозападот од земјата.

Инцидентот го снимил еден од патниците и го објавил на социјалните мрежи.

Не е познато какви последици ќе сноси оваа жена, но треба да се напомене дека слични инциденти во кои патниците намерно или ненамерно ги отвораат вратите, не се ретки.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.