Дрво пијан судија во Чешка на фудбалски меч

Дрво пијан судија во Чешка на фудбалски меч

Судијата Милан Шефар стана хит на социјалните мрежи, зашто многумина не можеа да веруваат дека пијан стигнал на мечот. Тој не можеше да стои како што треба, а секојпат кога ќе почнеше да трча – завршуваше на тревникот.

„Фудбалскиот сојуз на Чешка ваквото однесување го смета за неприфатливо и жестоко ќе го казни судијата поради тоа“, порачаа Чесите.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.