Се самозадоволува по 300 пати дневно

Се самозадоволува по 300 пати дневно

Американката Клои во соло перформансите ужива околу сто пати дневно, а со покажувањето на тоа што го прави во својата спална соба пред камерите заработува околу 150 илјади долари годишно.

Тинејџерката има речиси 180 илјади фанови и својата работа ја опишува како “задоволувачка“ и “заздравувачка“.

Комичарот Џемаил Мадикс отпатувал во Америка за да ја запознае Клои и нејзиниот партнер Спенсер.

Седел во собата со тинејџерката во текот на едно од нејзините секс шоуа и останал изненаден од она што го видел. Во сесијата „Girl on girl“ Клои ја соблекла долната блека пред да влезе во својот кревет.

Ја бакнала партнерката и ги исполнувала фантазиите на гледачите, а за тоа “шоу“ заработила 200 долари.

Клои пред камерите признала дека мастурбира дури од 400 до 700 пати дневно па додала: „Ова на некој начин ме излечи затоа што имам многу опсесивна склоност кон мастурбација за која мислев дека ќе ми создава проблем целиот живот“.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.