Швалер се обиде да побегне низ прозорец …

Швалер се обиде да побегне низ прозорец …

Доколку мислите дека бегањето е толку едноставно како на филм, тогаш сте се излажале.

Многу работи можат да тргнат на лошо, како што се случи и со ова момче од Русија

Russian Man Falls Out Of Window

That moment you realize you should have learned how to tie a knot…

Posted by Break on Thursday, 16 June 2016

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.