Oпасни тепачи решија да тепаат погрешен човек

Oпасни тепачи решија да тепаат погрешен човек

Двајцата опасни тепачи решија да тепаат погрешен човек
Испиле едно пиво по пола и мислат дека се најсилни на цел свет.
Извор: мотика

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.