Понекогаш плачам тајно поради тоа што немам деца:

Понекогаш плачам тајно поради тоа што немам деца:

Екипата на естрадниот магазин “Бекстејџ” го интервјуиралa македонскиот шоумен Игор Џамбазов, кој искрено зборувал за неговиот приватен живот.

Тој изјавил дека неговата ера со пороците е завршена и дека веќе две години не ставил капка алкохол во устата. 

“Заврши мојата ера со пороците. Се чувствува разликата и ментално и физички и вербално, мозокот работи 300 на час. Почнаа да ми текнуваат работи кои ги имав заборавено, а ги имав изгубено, стари лаптопи, тетратки…Почнаа да ми се појавуваат цели приказни. Можеби е перверзно јас да ве учам на здрав живот, но еве една порака до сите оние кои пијат – одземете од гаста и еден ден организмот сам ќе ви каже кога треба да прекинете”, вели Џамбазов и додава дека откажувањето од алкохолот не се разликува од откажувањето од тешки дроги.

Во продолжение, погледнете го целото интервју:

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.